Skip to main content

Heb je je altijd al afgevraagd wat nu de beste strategieën zijn voor je eigen sollicitatiegesprek? Of hoe je je LinkedIn pagina zo professioneel als mogelijk kan laten uitzien? Kom dan naar de sollicitatietraining van Postelein!

Tijdens deze activiteit zal duidelijk worden hoe jij dit het beste kan doen. Je krijgt verschillende ins en outs, do’s en don’ts. Daarnaast zullen we je proberen uit te leggen hoe je kan onderhandelen over je eigen arbeidsvoorwaarden.

Deze activiteit zal gesplitst worden in 3 verschillende rondes, elk van een half uur. Iedereen die zich aanmeldt voor de activiteit mag uit 2 van de 3 workshops kiezen.

De workshops zijn onder verdeeld in drie onderwerpen.

  • Workshop 1; LinkedIn
  • Workshop 2; CV training
  • Workshop 3; arbeidsvoorwaarden

Na de workshops zullen er verschillende Alumni klaar staan om jouw vragen te beantwoorden en eigen ervaringen te delen.

Tijdens de na-borrel zullen er nog meer contact moment zijn en heb je de mogelijkheid om een professionele LinkedIn foto te laten maken bij de fotograaf!

Lijkt dit je leuk en interessant, meld je dan vanavond om 19.00 uur aan via de volgende link: https://postelein.nl/event/sollicitatietraining/ Na je aanmelding zul je een bevestigingsmail ontvangen van Postelein, zorg ervoor dat je antwoord met je top 2 van de workshop en een leuke vraag voor de aanwezige Alumni!