Skip to main content
Goedemorgen, vandaag is het mijn beurt om lekker vroeg op te staan en te vertellen wat ik allemaal heb gedaan als Commissaris Onderwijs! 
Het is 07:30u en de wekker ging af… “Jeetje wat vroeg!” is wat door mijn hoofd spookte. Als een zombie stond ik op, voerde ik mijn ochtendroutine uit en trok ik direct mijn bestuurskleding aan om te vertrekken richting de uni. Daar zouden we namelijk om 08:30u verzamelen om samen naar het Dr. Leo Kannerhuis te vertrekken voor een excursie van de workshop- en excursiecommissie. De fietstocht was lang en slopend, maar we zijn er gekomen! We kregen veel uitleg over het huis en een rondleiding over het terrein.
Na de excursie mocht ik meteen terug racen naar de uni, want daar stond een kamerdienst op mij te wachten. Snel trok ik mijn rode shirt aan en ging gezellig socializen in de p-kamer. Hier werden nog een paar betalingen gedaan door leden voor het gala dat de volgende dag op ons stond te wachten. Toen de klok 16:00u sloeg was het alweer tijd voor de afsluiting van de kamerdienst, nadat alle leden vertrokken waren stond ik daar voor een berg afwas, heerlijk toch! Ik heb me er doorheen geslagen en de kamer netjes afgesloten. Hierna mocht ik nog even aan de bak, voordat onze bestuursvergadering (BV) begon. In de tussentijd heb ik een paar mailtjes over bijlessen beantwoord en de boekenlijst voor periode 1 aangevraagd bij B. Radstaak. Vervolgens ook nog een leuk berichtje geplaatst voor een fantastische activiteit van het Landelijk Orgaan voor Pedagogiek en Onderwijskunde dat in mei plaats zal vinden (Check hiervoor de Postelein LinkedIn!). Tegelijk mocht ik ook hier een aantal berichtjes beantwoorden, aangezien we laatst een oproep geplaatst hebben voor een spreker. Leuk om te zien hoe enthousiast erop gereageerd wordt!
Inmiddels was het alweer bijna tijd voor de BV en heb ik nog net op tijd de notulen kunnen lezen in de tussentijd *pfieuw*. In de BV werden allerlei zaken besproken omtrent aankomende activiteiten en (geheime) projectjes waar we aan werken, die binnenkort online zullen komen! Tussen de BV door wordt altijd erg culinair gegeten, hierbij een variatie aan eten: maaltijdsalade, lasagne, maaltijdsalade, lasagne… Met mijn buikje rond zijn we alweer aan het einde van de BV gekomen en was het alweer tijd voor het plannen van nieuwe posts voor Facebook en de kamerdiensten die we zullen draaien de komende weken. Na de BV mocht ik snel op mijn fiets springen om mijn spullen thuis te droppen en een ‘avond’-vergadering te hebben met de studiereiscommissie. We hebben gezellig overlegd en samen een drankje gedaan om ons voor te bereiden op een warm bedje. Sommigen van ons gingen nog de stad in, maar ik heb een sterk ruggengraat en ik pas voor deze keer. Het is natuurlijk erg belangrijk om ook goed te slapen als je zulke lange dagen hebt.
Na deze dag voelde ik me voldaan en moe, het was een productieve dag en ik bereid me goed voor op morgen, wat weer een lange en productieve dag zal gaan worden! Slaap lekker en tot morgen!