Voor de volgende activiteit van dit collegejaar presenteert de Postelein Actief-commissie een online escaperoom: ESCAPE FROM CORONA!

Het is alom bekend dat het coronavirus ons kikkerlandje nog steeds stevig in haar greep heeft, geen reden voor een feestje dus… Sinds kort is het er zelfs op gaan lijken dat dit vreselijke virus met onze o zo mooie vereniging aan de wandel is gegaan. Er is nog maar weinig tijd! Ga dus zorgvuldig te werk, het virus heeft zich namelijk al in verschillende bekende Postelein-figuren geplant. Help het bestuur en de Postelein Actief-commissie om dit mysterie op te lossen en pluis met je team dit incident tot op de bodem uit!

Woensdagavond 25 november om 20:00 (inloop vanaf 19:45) is het zover! Vanavond om 19:00 gaat hiervoor de inschrijving open via de website. Na je aanmelding kan je een voorkeur voor een team (max. 4 pers.) mailen naar postelein@pwo.ru.nl. Heb je je aangemeld, dan zal je binnenkort ook van verdere informatie worden voorzien via de mail, houd dit dus in de gaten. Tenslotte willen wij jullie vragen om je aan de richtlijnen van het RIVM te houden als je deelneemt aan de activiteit. Tot dan!