Skip to main content

ONDER VOORBEHOUD

Met het coronavirus dat onze levens overneemt rijst de vraag wie er tegenwoordig nog te vertrouwen is. Iets waarvoor training best belangrijk kan zijn… Wij als de Postelein Actief-commissie introduceren daarom: Wie is de ‘Saboteur’? (jaja auteursrechten). Jullie zullen het programma allemaal wel kennen, maar eraan meedoen lijkt een ver van je bed show. Om jullie TN’ers toch ook de kans te geven willen wij testen of jij het in je hebt om de ‘saboteur’ te ontmaskeren en/of in staat bent de andere spelers zo goed mogelijk te misleiden.
Houd die saboteursboekjes maar in de aanslag, want vanavond om 19:00 uur gaat de inschrijving open. 10 april om 10:00 uur zal het spel beginnen op centraal station. De activiteit zal ongeveer 6 uur duren en je zal je fiets en mobiele telefoon nodig hebben. Let er bij de inschrijving op dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam neerzet en op het onderste balkje je mailadres. Wanneer je iemand anders inschrijft moet je zijn/haar naam op het bovenste balkje neerzetten en zijn/haar mailadres op het onderste balkje. De activiteit is gratis voor leden en €1,00 voor niet-leden en zal een groot dagdeel in beslag nemen. Zit de activiteit vol? Stuur een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl om jezelf op de reservelijst te zetten.

Wees er vanavond snel bij door je in te schrijven via de volgende link: https://postelein.nl/event/actief-wie-is-de-sabouteur/ en dan zien wij jou vrijdag 10 april om jouw mensenkennis tot het uiterste te pushen.