Skip to main content

Beste geliefdes en cupido’s,

Heb jij al plannen op valentijnsdag? Word je dit jaar eindelijk verwend met een leuk etentje en een bos rozen? Of lig je weer de hele dag in je eentje in bed met een zak chips, te wachten tot je valentijn ineens voor de deur staat? Wij hebben goed nieuws voor je! Woensdag 15 februari kan jij tijdens BaMyPotentie jouw inhaalslag maken!

Om 22.00 uur wordt Sjors en Sjimmie omgetoverd tot LoveLand ❤️ met heerlijke prijzen. Zo heb je alle Bacardi’s met mix voor € 4,00 en tik je het roze boswandeling/sourz shotje achterover voor € 2,00. De bier&wijnprijs is ook niet mis… de gehele avond betaal je € 2,50 voor een biertje? en € 3,20 voor ‘n wijntje!?

Om erachter te komen of er wat BaMyPotentie zit in je mede-leden, krijg je aan het begin van de avond een stempel. Deze stempel kan jouw avond maken of kraken! Dus denk vast na over de status van jouw liefdesleven: ben je taken? Is het complicated? Of ben je single & ready to mingle!

Kortom: er hangt liefde in de lucht!
Aan de deur kun je als lid voor € 1,00 een ticket kopen. Niet-leden zijn met een ticket van 2 euro welkom in LoveLand. Zien we je daar?! ❤️?✨

Liefs,
Babylon, Mycelium en Postelein ?