Skip to main content

MEDEWERKERS BATAVIERENRACE 2023 GEZOCHT!

Lijkt het jou leuk om de lopers van Postelein en de actief-commissie een handje te helpen tijdens de Batavierenrace? Waarna je een knallend feestje mee kan pakken? Dan is dit jouw kans!

Als medewerker kan je kiezen uit twee verschillende taken; tenten bouwen of het busje met lopers rijden. Hierover een korte uitleg:

Als tentenbouwer wordt van jou verwacht dat je 29 april (vrijdagmiddag) klaar staat op de campus van Enschede om tenten voor alle leden van Postelein op te zetten, zodat de moegestreden lopers zaterdag direct in hun eigen tent uit kunnen rusten. Het voordeel hiervan is dat je maar liefst twee dagen het Batavierenrace festival mee kan pakken! Je dient op eigen gelegenheid (met het OV) daar te komen en op eigen gelegenheid ook weer thuis te komen. Om je hiervoor aan te melden kan je je vanavond om 19.00 uur inschrijven via deze link.

Daarnaast is de commissie op zoek naar enthousiaste busjesrijders! Als busjesrijder vervoer je de lopers van een ploeg van etappe naar etappe. Er wordt naar gestreefd per ploeg twee busjesrijders in te delen zodat het rijden afgewisseld kan worden. In totaal rijd je in dat scenario per persoon ongeveer 4 uur. LET OP: het is belangrijk om te weten dat het rijden van het busje een verantwoordelijke taak is. Houd er rekening mee dat je misschien in het donker moet rijden en met het busje bij momenten zal moeten fileparkeren. Het hebben van ervaring met rijden in grote auto’s wordt aangeraden. ’s Avonds is uiteraard ruimte om, samen met alle anderen, een gezellig feestje mee te pakken. Om je hiervoor aan te melden kan je vanaf nu een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.