Skip to main content

Wil jij kunnen zeggen dat je aan de grootste estafetteloop van de wereld hebt meegedaan? Of houd je gewoon van een feestje en gezelligheid? Lees dan vooral verder!

Vanavond om 19.00 uur opent de inschrijving voor de Batavierenrace 2023! In 25 etappes, liggend tussen Nijmegen en Enschede, lopen we namens Postelein mee. Wil jij hierin jouw steentje bijdragen? Schrijf je dan in!

Ter info:
Zoals gezegd is de Batavierenrace een estafetteloop over een route van Nijmegen tot Enschede. 28 en 29 april loop je, als je je hiervoor aanmeldt, een etappe van een aantal kilometer (minimaal 3, maximaal 12) voor Postelein. We lopen de hele nacht, ochtend en middag door, waarna we in de avond van zaterdag 29 april met alle deelnemende verenigingen (meer dan 300) een knallend eindfeest gaan bouwen. Na het feest kamperen we gezellig met iedereen op de campus van de Twentse universiteit en zondagochtend vertrekken we weer richting Nijmegen. Al met al een knallend spektakel waar je zeker bij wil zijn!

De kosten voor de deelname zullen ongeveer € 25,00 zijn. Schrijf je vanavond om 19:00 uur in via deze link. Is er geen plek meer, maar doe je toch graag mee? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl om op de reservelijst te komen!