Skip to main content

Eindelijk mag het weer: een fysieke borrel in Café De Fuik!!! Dit is meer dan anderhalf jaar geleden en wij zijn heel blij dat dit eindelijk weer kan en mag! De eerste borrel van het nieuwe studiejaar, met daarom als thema BACK TO SCHOOL ??✨? Ons lijkt dit een mooie manier om elkaar beter te leren kennen en daarom hopen wij jou te zien op dinsdag 14 september vanaf 20.00 uur. Helaas zijn er wel maar beperkte plekken beschikbaar bij Café De Fuik, dus schrijf je vanavond vanaf 19:00 uur in om er zeker bij te kunnen zijn. Dit kan via deze link.

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!