Skip to main content

Op donderdag 2 juni vindt de carrière-borrel plaats bij De Waagh! Tijdens deze borrel is het mogelijk om aan verschillende mensen uit het werkveld vragen te stellen over hun loopbaan, onder het genot van een lekker drankje! De avond is gratis voor leden en kost € 1 voor niet-leden. De inloop is vanaf 18.45 uur en de avond zal ongeveer tot 22.00 uur duren.

Tijdens de borrel zullen diverse mensen uit het werkveld aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden! Onder andere zullen aanwezig zijn: Robin van Rijthoven (Opleidingscoördinator PWPO), Lex Hendriks (Docent en onderzoeker) en Naomie Ho-Sam-Sooi (gedragswetenschapper bij de Hunnerberg). Kom dus vooral gezellig langs!

Inschrijven kan vanaf vanavond 19.00 uur via deze link!

 

Zit de activiteit al vol, of wil je als niet-lid ook naar de activiteit komen? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtingen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Hopelijk tot dan!