Skip to main content

Hooi,
Vandaag laat ik jullie een dagje uit mijn leven als secretaris bij Postelein lezen!

Ik schrik wakker en denk “O nee ik heb kamerdienst…” Mijn wekker had helaas niks van zich laten horen en door de RAGcantus werd mijn biologische wekker ook wat later wakker dan normaal. Ik ben snel mijn bed uitgesprongen en op de fiets gestapt naar de Posteleinkamer. Door de haast heb ik nog niet ontbeten en kon ik een bakje kwark op de kamer op peuzelen. In de middag zou het spelletjesmiddag zijn, hiervoor heb ik allerlei spelletjes klaar gelegd en een kan ranja en water klaar gezet. Het was nog rustig op de kamer. Hierdoor had ik de tijd om in de mailbox van Postelein te kijken. Een aantal mailtjes waren voor Sofie en Marte, dus deze heb ik versleept naar hun eigen postvak. Omdat het rustig was op de kamer kon ik een aantal mailtjes die voor mij waren, beantwoorden.
Vervolgens had ik het commissiehoofd van de mediacommissie een berichtje gestuurd met de vraag of alles is gelukt met de posters voor aankomende week. Helaas was één poster nog niet af, dus samen met de mediacommissie gingen we opzoek naar een oplossing om de poster af te krijgen.
Ondertussen had Sofie haar inschrijflijst voor de student-docent activiteit afgemaakt en kon ik de activiteit in promotie doen. Ik heb een facebookevenement aangemaakt, hier de poster en de banner die gemaakt is door de mediacommissie ingeplakt en een leuk berichtje toegevoegd. Ook heb ik de activiteit meteen op de Posteleinsite geplaatst.
Nu was het 12:00 uur en kon de spelletjesmiddag beginnen! Met het verliezen van een potje Skip Bo, Cards Against Humanity, toepen en een gelijkspel van het Posteleinkaartspel was het toch een geslaagde middag voor mij! Ik bedoel: meedoen is belangrijker dan winnen!
Om 14.00 uur was mijn kamerdienst voorbij en kon ik de voorbereidingen doen voor de (pre)master Crazy 66 die om 19.30 uur plaats ging vinden. Samen met de commissie hebben we de laatste zes opdrachten verzonnen en kon ik alle formulieren uitprinten. Daarna ging ik op weg naar het EOS gebouw en kon ik daar een commissielid helpen om de poster af te krijgen waar zij weinig tijd voor had. Tegelijkertijd heb ik de eerstejaarsactiviteit in promotie gedaan door ook hiervoor een facebookevenement aan te maken en de poster, banner en tekst toe te voegen aan het evenement en de activiteit op de Posteleinsite te plaatsen.
Ondertussen was het 17.00 uur en had ik nog een uur om naar huis te fietsen en snel te douchen. Om 18.00 uur ging ik samen met de (pre)mastercommissie een lekkere pizza bij Donnatello’s eten en om 19.30 uur konden we van start gaan met de crazy 66. We konden in de Fuik lachen en genieten van alle filmpjes die de teams naar ons stuurden!
Nog even een drankje gedronken met alle mensen die meededen en toen op de fiets gestapt om nog even met een vriendin te kletsen. Daarna kroop ik lekker mijn bed in om mijn slaap van de afgelopen dagen in te halen, slaaplekker!

Liefs Cilla