Skip to main content

Het weer wordt beter en de lente hangt in de lucht, dus is het tijd om nieuwe mensen te ontmoeten ?? En wat is nu een betere manier om dat te doen dan via een date diner met een andere vereniging? ? Samen met Thalia, de (Engelstalige) studievereniging van Computing Science & Information Sciences, wordt op woensdag 8 juni een date diner georganiseerd bij De Waagh.

Een date hoef je niet te regelen want voor de eerste gang zul je gekoppeld worden aan iemand, op basis van je voorkeuren in de bevestigingsmail die volgt na je inschrijving ? Daarna kan er per gang gewisseld. De avond zal van 18.00 tot 21.00 uur duren en kost € 19, hiervoor krijg je een heerlijk 3-gangen diner en een hoop gezelligheid!

Schrijf je vanaf vanavond 19.00 uur in via deze link!

 

Leuke feitje: dit date diner is ontstaan uit een idee uit de ideeënbus van Postelein ? en wordt dus niet georganiseerd vanuit een commissie, maar vanuit het bestuur en de aandrager van het idee samen.

 

Zit de activiteit al vol, of wil je als niet-lid ook naar de activiteit komen? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtingen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Hopelijk tot dan!