Skip to main content

? Vrijdag 22 september is het eindelijk zover, Postelein gaat op GROTE excursie! ?

Wil jij meer te weten komen over onderwijs aan leerlingen met een communicatieve en/of auditieve beperking? ? –> Hoe begeleid je kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) goed op school? ?? Hoe regel je een geschikte lesvorm voor kinderen die doof zijn? En hoe kun je de ontwikkeling ondersteunen in samenwerking met ouders? ?

Ook nieuwsgierig geworden? Reis dan met ons af naar Eindhoven ?️, waar we een rondleiding zullen krijgen op zowel Taalbrug Junior als Taalbrugcollege (cluster 2 onderwijs voor basis- en voortgezet onderwijs) én een bezoek brengen aan het nabijgelegen Kentalis! Hier vindt diagnostiek en vroegbehandeling plaats aan kinderen met een taalontwikkelingstoornis (of vermoeden daarvan) ?

Naast de excursie aan instanties heeft de excursiecommissie een middagactiviteit voor jullie in petto, gaan we samen uiteten ?, gaan we genieten van een stadsspel/kroegentocht en is iedereen welkom om vervolgens te blijven hangen voor een drankje in Stratum! ?

Ben jij er ook bij? Meld je dan aan via deze link. Deelname is € 15,00 voor leden en € 17,00 voor niet-leden.

PS: Houd er rekening mee dat je de hele dag weg bent. Details over treintijden en dergelijke zullen volgen in de bevestigingsmail wanneer je je aanmeldt!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongelding. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk diens gegevens in te vullen. Zit de activiteit vol of wil je als niet-lid naar de activiteit komen? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.