Update 18-06: Wow! Zoveel animo voor de verjaardag van Postelein kunnen we niet zomaar laten gaan. Daarom komt er nog een ronde voor de Silent Diësco! 🎧🎼

Deze ronde zal van half 5 tot half 7 zijn, ook inclusief 2 consumpties! De activiteit zal plaatsvinden bij café Hubert in Nijmegen! Voor leden kost de activiteit € 2,50 en voor niet-leden kost de activiteit € 7,50 (exclusief transactiekosten). Vanaf vanavond 19.00 uur kun je je inschrijven voor deze ronde via deze link. Hopelijk zien we je daar!

—————————-

21 juni bestaat Postelein alweer 26 jaar! Om dit te vieren zal op woensdag 23 juni een Silent Diësco plaatsvinden! Heb jij nou zin in een Silent Disco op het terras, waarbij je eindelijk weer je studiegenootjes in het echt kunt zien. Kom dan vooral naar deze Silent Disco! 🎧🎼

De avond zal beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur. De activiteit zal plaatsvinden bij café Hubert in Nijmegen! Voor leden kost de activiteit € 2,50 en voor niet-leden kost de activiteit € 7,50 (exclusief transactiekosten). Wij zullen 2 consumpties verzorgen voor jullie, waarmee wij de verjaardag van Postelein goed kunnen vieren! Bij inschrijving ga je akkoord met het coronaprotocol.

Schrijf je dus snel in vanaf vanavond 19.00 uur via deze link!

Mocht de inschrijving vol zijn, schrijf je dan in voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar postelein@pwo.ru.nl! Bij genoeg animo gaan we kijken of we nog een tweede ronde kunnen organiseren! Als je geen lid bent van Postelein, maar ook naar de activiteit wil dan moet je ook even een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voorrang hebben op niet-leden.