Alle eerstejaars verzamelen!! Op de koude avond van 3 december 2020 komen er gemene pieten langs Sinterklazerdam: de plek waar alle pieten samenkomen om de voorbereidingen te treffen voor het grote sinterklaasfeest. De gemene pieten hebben als plan om het sinterklaasfeest te saboteren! Help jij ons de gemene pieten tegen te houden?

Op deze gezellige, knusse en vooral leuke sinterklaasavond zorgt de eerstejaarscommissie voor een twist op het bekende Weerwolven van Wakkerdam: De gemene pieten van Sinterklazendam! Leer andere eerstejaars bachelorstudenten kennen tijdens dit spannende spel en versla de gemene pieten.

De inschrijving voor deze activiteit opent vanavond om 19.00 uur via de website. Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.

Wij hopen jullie allemaal te zien en bring your own chocomelk(-cocktails) en pepernoten! Als je meedoet aan deze activiteit, wordt verwacht dat je je houdt aan de richtlijnen van het RIVM.