Skip to main content

Vind je dat je studentenkamer wel wat groen kan gebruiken? Heb je groene vingers? Of totaal niet, maar wil je wel een keer proberen een plantje te verzorgen? Kom dan 11 februari om 20.00 naar de workshop van de Eerstejaarscommissie! We gaan samen bloempotjes beschilderen via zoom, zodat jouw kamer een beetje opfleurt in deze tijden. Je krijgt er van ons ook zaadjes bij voor het planten van je eigen kruiden! ??

Voor de activiteit krijg je van ons 3 bloempotjes, 3 schoteltjes, verf, een kwastje, potgrond en natuurlijk 3 soorten zaadjes voor je eigen kruidentuintje! De activiteit kost voor leden € 3,48 en voor niet-leden € 7,48 excl. transactiekosten en je kan je pakketje ophalen in Nijmegen.

Wil je meedoen, maar kan je het pakketje niet ophalen in Nijmegen? Dan kan je zelf de benodigdheden halen en nog steeds gezellig aanschuiven!

De inschrijving opent vanavond om 19.00 uur via de website.

Let op! Op de website zijn twee evenementen te vinden, één evenement waarbij je betaalt voor de activiteit (inschrijven kan via dit linkje) en een pakketje met benodigdheden kunt ophalen en één evenement waarbij je gratis kan meedoen en zelf de spulletjes voor de workshop in huis moet halen (inschrijven kan via dit linkje). Je zult van ons een lijstje ontvangen met spulletjes die je nodig hebt. Let er goed op dat je je inschrijft voor het goede evenement!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.

Ben je eerstejaars student, maar geen lid van Postelein? Schrijf je dan in voor de activiteit door een mailtje te sturen naar postelein@pwo.ru.nl.