Skip to main content

Yessss de jaarlijkse eerstejaars BBQ is terug! ?️ ?? De eerstejaarscommisie nodigt de nieuwe eerstejaars Bachelor studenten en hun intro-ouders uit om een hapje met elkaar te eten: Grill mee met de EJC! Deze geweldige avond zal plaatsvinden op het mooie buitenterras van In de Kazerne voor €7,20 (excl. transactie kosten) voor leden en voor niet-leden voor €8,50 (excl. transactie kosten).

Let op! Dit is een activiteit met Testen Voor Toegang: voordat je plaats mag nemen aan een tafeltje is het van belang dat je een geldige QR code (Testen voor Toegang, herstelbewijs of vaccinatiebewijs) hebt en een geldig identiteitsbewijs meeneemt!

Op deze locatie zullen wij een aantal spelletjes verzorgen, maar zorg er ook voor dat je € 10,- contant meeneemt om de borg van de spellen op het terrein te spelen (zoals jeu des boules en tafeltennis). Het eten is inbegrepen, maar de drankjes zullen zelf bekostigd moeten worden voor een mooi studentenprijsje (mag ook wel want iedereen is blut na zo’n toffe intro). Dussss trommel al je intro-broertjes, -zusjes en -ouders op en meld je vanavond om 19:00 uur aan op de website of via de app! Aangezien je als eerstejaars mogelijk nog geen toegang hebt tot de app, kun je je inschrijven via de website via deze link.

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan! Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!

Ps. Er zullen ook een vegetarische en veganistische opties zijn!