Word jij die vier muren van je kamer wel een beetje zat en wil je ook graag wat zien van Nijmegen? Kom dan naar de stadswandeling voor de eerstejaars op 21 april! Je gaat in tweetallen een leuke route lopen door Nijmegen. Zo zie je wat van de stad én je kan genieten van een aantal hapjes en drankjes van de lokale horeca!

De activiteit kost € 2,00 (exclusief transactiekosten) voor leden en € 13,67 voor niet-leden. Je krijgt hiervoor bij 3 horecazaken iets te eten met wat drinken.

De wandelroute duurt ongeveer 1.5 uur. De eerste tweetallen zullen om 14.00 uur vertrekken en de laatste om 15.30 uur. De coronamaatregelen zullen in acht worden genomen tijdens de activiteit.

De inschrijving opent vanavond om 19.00 uur via de website. Je kan je aanmelden in een duo door te mailen, maar je kan je ook alleen aanmelden. Dan koppelen wij je aan een andere student.

inschrijven kan via dit linkje!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.

Ben je eerstejaars student, maar geen lid van Postelein? Schrijf je dan in voor de activiteit door een mailtje te sturen naar postelein@pwo.ru.nl