Heb jij ook zo’n tentamenstress en ben je wel toe aan vakantie? De EJC heeft een mini-uitstapje tijdens je tentamens voor je gepland! Je vakantiebestemming voor na je tentamens had je al uitgezocht, maar door alle stress, biertjes en alle gezelligheid ben je helemaal vergeten waar je naar toe zou gaan op vakantie. En HELP, je moet al inchecken! Gelukkig heeft de EJC een oplossing voor je. Door middel van aanwijzingen, puzzels en opdrachten ga jij met je vakantiebuddy in het centrum van Nijmegen op zoek naar de verloren bestemming. Vind jij jullie vliegticket nog op tijd voor de incheckdeadline verstreken is? Nadat je ingecheckt bent kan jij na deze gezellige en spannende leerpauze weer met volle moed aan de slag voor je laatste tentamens, wetende dat je vakantie op je wacht!

De activiteit is gratis voor leden en niet-leden. De inschrijving opent vanavond vanaf 19.00 uur via deze link. Omdat er twee verschillende tijdsloten zijn voor deze activiteit, kun je na het ontvangen van de bevestigingsmail je voorkeurstijdslot en duo doorgeven!

Mochten er geen plekken meer zijn voor de activiteit, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl, dan kan je op de reservelijst geplaatst worden!

Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl. Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan ook even een mailtje!

Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!