Skip to main content

Cito, wie kent het niet! Waarschijnlijk ken je het nog van al die toetsen die je op de basisschool en de middelbare moest maken, maar hoe gaat alles eigenlijk in zijn werk achter de schermen? Hoe is Cito ontstaan? Welke methodes worden er gebruikt voor het ontwerpen van nieuwe prototypes? Wat voor een examens bestaan er eigenlijk allemaal?

Deze vragen en nog veel meer onderwerpen zullen door verschillende enthousiaste medewerkers van het Cito op een interactieve manier besproken worden tijdens de excursie op 16 maart! Wat praktische informatie: de excursie is gratis, begint om 14.30 uur, en vindt plaats op het hoofdkantoor van Cito in Arnhem.

Inschrijven kan vanaf vanavond 19.00 uur via deze link!

 

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.
Bij inschrijving voor deze activiteit ga je akkoord met het Coronaprotocol. Hopelijk tot dan!