Het is lang geleden, maar er staat een fysieke excursie voor jullie op de planning!
Op dinsdag 28 september mogen wij in drie rondes naar De Winckelsteegh van Pluryn. De Winckelsteegh is een plek waar mensen met EMB en EVB+ zich veilig voelen en zich veilig kunnen bewegen. Er wordt begeleiding op maat geboden door de werknemers van De Winckelsteegh. Ben jij benieuwd hoe De Winckelsteegh eruit ziet en hoe ze daar te werk gaan?

Schrijf je dan vanavond om 19.00 uur in via deze link. Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

We zullen deze dag in drie verschillende rondes naar de Winckelsteegh gaan. Na het ontvangen van de bevestigingsmail kun je twee voorkeuren doorgeven. De commissie zal zoveel als mogelijk rekening houden met deze voorkeur.

De rondes zijn als volgt:
Ronde 1: 11.15 uur – 12.15 uur
Ronde 2: 12.30 uur – 13.30 uur
Ronde 3: 13.45 uur – 14.45 uur

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!
Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!