Skip to main content

Kinderen en jongeren die lopen met complexe problemen lopen vaak vast op meerdere gebieden: thuis, binnen het gezin, op school en in hun vrije tijd. Als reguliere zorg te weinig helpt, is gespecialiseerde Jeugdzorg nodig. Bij instelling van Intermetzo kunnen jeugdigen dan terecht voor ondersteuning op maat.

Tijdens deze excursie zal een bezoek worden gebracht aan de instelling van Intermetzo in Zeist, zodat zij ons meer kunnen vertellen over deze ondersteuning op maat. In het bijzonder wordt er over JeugdzorgPlus verteld en de problematiek van de jongeren die daar verblijven. JeugdzorgPlus is gesloten jeugdhulp voor kinderen en jongeren bij wie lichte vormen van hulpverlening onvoldoende helpen. Zonder behandeling vormen zij een risico voor zichzelf of hun omgeving. Nieuwsgierig geworden? Ga dan mee op excursie naar Intermetzo!

De activiteit is gratis voor leden en € 1,00 voor niet-leden. De inschrijving opent vanavond om 19:00 uur via deze link.

Disclaimer: vervoer dient zelf geregeld te worden! We zullen gezamenlijk met het openbaar vervoer reizen, maar Postelein draait niet op voor de eventuele kosten, die hiervoor gemaakt worden.