Update: deze excursie gaat helaas niet meer door, wegens te weinig aanmeldingen 🙁

 

Nu vraag je je misschien af wat de gemeente direct met pedagogiek te maken heeft, maar dat zal allemaal duidelijk worden tijdens deze excursie! Gedurende de excursie zullen meerdere onderwerpen worden behandeld: jeugd & zorg, armoede & inkomen en onderwijs. Verschillende personen gaan op een interactieve manier hierover vertellen en het ons laten ervaren. Achteraf is er ook nog een kleine borrel!

Deze excursie vindt op donderdag 2 juni plaats van 14.00 tot 17.00 uur op het Stadhuis in Nijmegen (Korte Nieuwstraat 6). De excursie is gratis voor leden en kost € 1 voor niet-leden.

Inschrijven kan vanaf 19.00 uur vanavond via deze link!

 

Zit de activiteit al vol, of wil je als niet-lid ook naar de activiteit komen? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtingen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Hopelijk tot dan!