Let op: de excursie gaat online plaatsvinden van 14.30 tot 16.30 uur! De Zoomlink wordt met je gedeeld per mail wanneer je je in hebt geschreven voor deze activiteit.

 

Heb je altijd al willen weten hoe het is om te leven met een beperking? Of heb jij vragen over het leven met een beperking die je nog nooit hebt kunnen vragen? Of wil je meer weten over de omgang met mensen met een beperking?

Dit alles komt op 22 december aan bod tijdens de excursie naar het Zelfregiecentrum Nijmegen. Na een workshop over het leven met een beperking, het omgaan met een beperking en de rol van zelfregie hierin, kun je zelf gaan ervaren hoe het is om een beperking te hebben tijdens een ervaringstocht door Nijmegen.

Let op: bij deze exursie zijn twee (dezelfde) rondes: een van 12.00 tot 14.00 uur en een van 14.30 tot 16.30 uur. Nadat je je hebt ingeschreven kun je een mail sturen naar postelein@pwo.ru.nl met de voorkeur voor een ronde.

De inschrijving opent vanavond om 19.00 via deze link. Zit de activiteit vol of wil je je aanmelden als niet-lid? Stuur dan ook een mailtje naar Postelein!

Let erop dat je bij inschrijving voor deze activiteit akkoord gaat met Coronaprotocol, dat te vinden is op de website.