Skip to main content

De Postelein familiedag is DE dag dat jij je ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, ooms of tantes een kijkje kan geven in jouw studentenleven! Een dag waarop zijn kennis kunnen maken met colleges, de universiteit en Postelein. Aan het einde van de dag testen we de opgedane kennis 😉 en zijn er daarbij mooie prijzen te winnen!

Wil jij aan je familie ook eindelijk eens laten zien wat studeren nu écht inhoudt? Schrijf je dan in voor de familiedag van dinsdag 26 april! De inloop is vanaf 12.30 uur en het zal starten om 12.45 uur. Er zullen minicolleges zijn, een lunch, een rondleiding, én rond 16.15-16.30 uur sluiten we de dag af met een pubquiz in het Cultuurcafé. De familiedag zal rond de € 8 per persoon kosten.

Let op: de inschrijving opent vanavond om 18.00 uur via deze link in verband met een andere activiteit die ook in promotie gaat vandaag.

 

Zit de activiteit vol, of wil je je als niet-lid inschrijven? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.

Zorg er bij het inschrijven voor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je e-mailadres. Klopt de naam niet met het e-mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen.

Nadat je een bevestigingsmailtje hebt ontvangen van je inschrijving, kun je doorgeven met hoeveel familieleden je aanwezig bent. Je schrijft namelijk alleen jezelf in via de site. Je mag maximaal 3 mensen meenemen naar de familiedag.