Skip to main content

Op zaterdag 2 maart is het weer zo ver, de Postelein Familiedag. Dit is dé dag om jouw ouders, verzorgers, broertjes, zusjes of opa
en oma mee te nemen naar de universiteit en hen kennis te laten maken met het studentenleven en Postelein. De dag is gevuld met verschillende activiteiten, zodat jouw familie meer te weten komt over alle aspecten van het studentenleven. Er staat tussen de middag een lekkere lunch voor jullie klaar. De inloop is vanaf kwart over 11 en de dag zal duren tot ongeveer half 5.

De familiedag kost €6,50 per persoon. Je mag maximaal 3 mensen meenemen. Je koopt een kaartje voor jezelf en voor het
aantal mensen die je meeneemt.

Schrijf je vanavond vanaf 19.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.