Let op! het spel begint om 14.00 uur.

Het jachtseizoen, wie kent het niet? Een spannend spel met vluchters en jagers, waarbij de vluchters uit de handen van de jagers moeten blijven. Je kan het spel zo actief maken als je wil, dus ga je je verstoppen of ga je rennen om uit handen te blijven? Ben jij er klaar voor om te proberen om uit de handen van de jagers te blijven? Of wil je juist graag proberen om die vervelende vluchters te pakken te krijgen? Dan is dit dé activiteit voor jou!

Het spel gaat gespeeld worden in groepjes van drie, dus reageer op de bevestigingsmail met wie je in een groepje zou willen. Zet in die mail ook gelijk of je wil jagen of wil vluchten (dit is per groepje, niet persoonlijk!). Dit is een voorkeur, dus we kunnen niet garanderen dat je ook daadwerkelijk bij je voorkeur ingedeeld wordt.

Na het spel is er nog tijd voor een borrel! Hier krijg je een gratis hapje en drankje van de commissie!

De activiteit kost € 3,00 voor leden en € 5,00 voor niet-leden. Je kan je vanavond vanaf 19.00 uur inschrijven via deze link. Zit de activiteit vol? Stuur dan even een mailtje naar Postelein@pwo.ru.nl om op de reservelijst te komen.