Na lang wachten is het dan eindelijk bekend, Hét Beste Idee van Postelein! 💡
Samen met Postelein zullen we ouderwets HARDGAAN in het attractiepark voor jong en oud, Walibi Holland. 🤩 Ben jij nu echt klaar met dat studeren voor alle tentamens en wil je hardgaan op een andere manier dan in de kroeg? Dan is dit dé activiteit voor jou! Of je er nu van houdt om de adrenaline op te zoeken in een van de achtbanen, of het even rustig aan wil doen, Walibi heeft het allemaal!
Voor maar € 14,90 kun je een hele dag genieten in het park, inclusief friet, snack en één drankje! Op deze ochtend is de mogelijkheid om samen te reizen vanaf het CS Nijmegen.🚂 Ga je liever met eigen vervoer? Dan verwachten we je om 10.30 uur bij de ingang van Walibi.

Inschrijven kan vanaf 19.00 uur via deze link.

 

Zit de activiteit al vol, of wil je als niet-lid (€ 27,50) ook naar de activiteit komen? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtingen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Hopelijk tot dan!