Skip to main content

Is jouw droom om internationaal door te breken nog steeds niet uitgekomen? Dan is dit je kans om een avond de sterren van de hemel te zingen. De RAGweekcommissie organiseert namelijk een kaRAGoke-avond in de Thiemeloods. Voor maar € 5 (niet-leden: € 7,50) jij toegang tot die microfoon die wellicht jouw leven gaat veranderen. Daarbij krijg je ook een consumptiemuntje om jouw gouden keeltje even goed te smeren met een goudgele rakker 😉
Ben jij klaar om een echte ster te worden? Waar wacht je nog op! Koop meteen een kaartje en blok woensdagavond 9 maart vanaf 20.00 uur in je agenda.
De volledige winst van deze activiteit gaat uiteraard naar de goede doelen van de RAGweek!

Inschrijven kan vanaf vanavond 19.00 uur via deze link.

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen.
Bij inschrijving voor deze activiteit ga je akkoord met het Coronaprotocol. Hopelijk tot dan!