Skip to main content

Terwijl je nog heerlijk zit te genieten van de vakantie, hebben wij alvast een evenement voor jou gepland staan! Op donderdag 19 september organiseren studievereniging Postelein en studievereniging Meesterlijk het ‘oh zo succesvolle’ Kinderboekenbal, dit keer zal het terugkeren in een iets ander jasje! Verdiep je in de wereld van de kinderboeken en laat je inspireren door succesvolle schrijvers, die jou precies kunnen vertellen wat de kunst achter het schrijven van kinderboeken is! Hiernaast wordt niet alleen jouw kennis bijgespijkerd, maar je wordt ook zelf geactiveerd om je te verdiepen in de wereld van de kinderboeken. Er zullen namelijk workshops gegeven worden over verscheidene onderwerpen als leesbevordering, rouwverwerking bij kinderen en illustraties in kinderboeken.

Lijkt je dit nu beren interessant? Reserveer dan vast een plekje in je agenda voor dit grote evenement op 19 september vanaf 17:00u via deze link!

Hieronder de planning van de avond:
17:00u – Optioneel eten op de Han
18:00u – Openingslezing
19:00u – Ronde 1 workshop
20:00u – Ronde 2 workshop

De activiteit is gratis voor leden en € 1,00 voor niet-leden. Bij inschrijving ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail met informatie over het evenement en eventuele betaling (indien je geen lid bent van een samenwerkende studievereniging).