Skip to main content

Ga verder naar START. Indien je langs Centraal Station komt ontvang je € 200,00! ????
Het is weer de hoogste tijd om makkelijk geld te verdienen door even langs start te reizen, een schoonheidswedstrijd te winnen of gewoon op vrij parkeren terecht te komen, want we zijn terug met het Levend Monopoly!
Op (goede) vrijdag 19 april vanaf 11.00 uur zal ditmaal editie Nijmegen plaatsvinden, waarbij je met je groepje zoveel mogelijk geld probeert te verzamelen in Nijmegen en de nabijgelegen dorpen. Om de verschillende plaatsen en straten te bereiken schuiven we niet met de pion vooruit, maar gebruiken we het OV (welke voor studenten met zowel een week- als weekend abonnement gratis is op goede vrijdag)!
De bank zal vanaf Nijmegen bijhouden of de opdrachten die jullie krijgen voltooid worden en hoeveel geld er binnen gesleept wordt. Welk team zich de rijkste mag noemen zullen we net na 17.30 uur allemaal zien tijdens de gezamenlijke afsluiting in Café de Fuik!
Opgeven is zowel individueel mogelijk als met een teamvoorkeur, voor het opgeven van een teamvoorkeur is ruimte op het inschrijfformulier. Pak deze kans(kaart) en schrijf je vanavond om 19.00 uur in bij deze link. De kosten zijn € 2,00 voor leden en € 3,00 voor niet-leden.