Skip to main content

Binnen ons toekomstige werkveld zijn veel verschillende mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is het werken met kinderen met gedragsproblematiek. In zorgdorp Reek worden veel verschillende aspecten van het werkveld voor kinderen met gedragsproblemen samengebracht. Wij zullen een bezoek gaan brengen aan drie verschillende organisaties die op drie totaal verschillende manieren kinderen met gedragsproblemen begeleiden.
We zullen een bezoek gaan brengen aan een zorgboerderij, een cluster 4 school en een orthopedagogische behandelpraktijk (onder voorbehoud). Een hele diverse excursie met voor ieder wat wils!
De excursie zal plaatsvinden op vrijdag 7 februari. De precieze planning van de dag is nog niet bekend, maar we verwachten rond 9.00 uur te vertrekken vanaf het centraal station en rond 16.00 uur terug te zijn in Nijmegen. De excursie is gratis voor leden en €1,00 voor niet-leden.
Eventuele kosten voor vervoer zijn voor eigen rekening. Tussen de bezoeken door is er ook tijd om te lunchen. Dit mag zelf meegebracht worden, maar heb je zin in eens wat anders lekkers? Dan is het ook mogelijk om op eigen kosten te lunchen bij ‘Onder ons’ in Reek.
De verschillende locaties zullen we te voet bezoeken. Ben je slecht ter been? Laat dit dan even weten door een mailtje te sturen naar postelein@pwo.ru.nl, dan proberen we daar iets voor te regelen.

Lijkt dit je nou interessant en ben je nog niet in het bezit van een combiticket? Meld je dan vanavond vanaf 19.00 uur aan via: https://postelein.nl/event/lustrumweek-excursie/ Is de activiteit uitverkocht? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Je zal dan op de reservelijst geplaatst worden.