Skip to main content

Het leek een eeuwigheid te duren, maar de lustrumweek is nu eindelijk in zicht. Misschien staat je hoofd nu nog helemaal niet bij feesten met al die tentamens die er nog aan zitten te komen, toch zal over 2 weken de lustrumweek van start gaan met als start de openingsborrel op dinsdag 4 februari. Dit zal geen ‘normale’ borrel zijn, afgezien van de standaard acties die nu ook weer van de partij zullen zijn:

  • 00 uur – 23.00 uur meter bier voor € 10-,
  • 00 uur – 00.00 uur bucket naar keuze voor € 5-
  • 00 uur – 01.00 uur 50% korting op alle shotjes.

Bij de ingang (voor 23.00 uur) zul je twee lootjes krijgen om mee te kunnen doen aan radje draaien! Afgelopen jaren zijn er heel wat mooie prijzen verdiend tijdens het draaien aan het rad en voor jullie hebben we ook hele mooie prijzen geregeld. Afgelopen weken zijn op vrijdag via instagram al wat acties bekend gemaakt, maar dat is lang niet alles. Als je wil weten wat er allemaal te winnen valt en zelf grote kans maken, moet je echt bij deze borrel aanwezig zijn.

Tijdens dit verjaardagsfeest wordt, naast heel veel bier drinken en radje draaien, ook de bestemming van de studiereis 2020 bekend gemaakt! Ben jij na alle hints nieuwsgierig geworden en wil je weten waar de studiereiscommissie jou mee naartoe neemt? Kom dan dinsdag 4 februari vanaf 21:00 naar de Fuik!

Tip: Ben jij na alle hints nog steeds niks wijzer? Let dan nog een laatste keer op tijdens het achterover tikken van het welkomstshotje!