Skip to main content

Na een geweldige introactiviteit is het al snel tijd voor een leuke vervolgactiviteit, namelijk de Mannen+ Pubquiz & Karaokeavond!??

Om de avond goed te beginnen mogen jullie je individueel of in duo’s opgeven om samen met een groepje jullie kennis te testen en het op te nemen tegen de rest! Wanneer je met jouw groepje hebt laten zien wie de baas is, mogen jullie je gouden keeltje laten horen tijdens de mannen+ karaoke!??

Om het allemaal nog beter te maken, krijgen jullie voor € 2,50 niet alleen een dubbele activiteit, maar ook zullen wij het eerste rondje trakteren! Klinkt dit nou als muziek in je oren, dan zien we jullie graag 13 september!??

Je kunt je inschrijven via deze link.

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongelding. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk diens gegevens in te vullen. Zit de activiteit vol of wil je als niet-lid naar de activiteit komen? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.