Skip to main content

Voel jij je helemaal op je plek in Nijmegen en wil je er voor zorgen dat de nieuwe studenten zich ook zo welkom gaan voelen hier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het jou leuk om een groep nieuwe studenten te vergezellen tijdens de leukste week van het jaar? Meld je dan snel met een groepje vrienden of vriendinnen aan en wie weet zijn jullie wel de leukste papa’s en/of mama’s van de komende introductie!

In één groepje is plaats voor 3 à 4 mama’s/papa’s, maar ook als je alleen bent of met z’n tweeën kun je je aanmelden. Wij maken dan vervolgens een samenvoeging van verschillende aanmeldingen. Interesse? De introductiecommissie nodigt jullie uit voor de wervingsavond die 30 maart (online) zal plaatsvinden. Deze avond kunnen jullie dan ook je motivatie inleveren. Het tijdstip voor deze avond horen jullie later nog van ons. Het inschrijven voor de wervingsavond kan vanaf 1 maart en op 1 maart zelf zal meer informatie volgen over hoe je je kunt aanmelden!

Zoals het nu lijkt, zal de introductieweek dit jaar 7 dagen duren. Daarnaast zal de introductieweek geheel conform de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden. Verdere informatie kunnen jullie op de website vinden. Hopelijk tot dan!