Skip to main content

Is voor jou de vierdaagse lopen nog een paar stappen te ver? Loop dan samen met Postelein voor het goede doel! Zaterdag 15 juni doet Postelein mee met de nacht van de vluchteling en lopen we samen 20 kilometer om geld in te zamelen voor Stichting vluchteling. Lijkt het jou ook leuk om ons te vergezellen en je in te zetten voor het goede doel? Schrijf je snel in
om mee te lopen. Let op! Vol = Vol.

Kun je niet? Je kunt Stichting vluchteling ook steunen door een donatie te maken aan ons team. Dit doe je door deze link te volgen! Je kan ook doneren via de QR-code op de poster.

Schrijf je vanavond vanaf 19.00 uur hier in. Zit de activiteit nou vol? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de wachtlijst. Zorg ervoor dat je het op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor iemand anders bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen. Als je als niet-lid mee wil, moet je ook een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl.