Skip to main content

Dit jaar organiseert Postelein samen met de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) via Zoom. Met nieuwe sprekers en diverse onderwerpen heb je op deze avond de mogelijkheid om vragen te stellen aan deskundigen uit het werkveld. Hieronder lees je meer over de vier verschillende sprekers uit het werkveld.?

GGZ: Ik werk bij Melody psycare ggz, een specialistische ggz gericht op de behandeling van problematische gehechtheid en vroegkinderlijk trauma.

Gehandicaptenzorg: Ik werk als regiebehandelaar bij Dichterbij, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Mijn rol is enorm veelzijdig: van diagnostiek en behandeling bij hele diverse doelgroepen, hulpvragen en thema’s tot deelname aan diverse kennisgroepen en meedenken in beleid.

Jeugdhulp: Ik werk als gedragswetenschapper bij Trias Jeugdhulp. Trias Jeugdhulp ondersteunt bij opvoeden en opgroeien in brede zin. Dagelijks bieden wij onder andere hulp aan huis, crisis-opvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en begeleiding en behandeling rondom (vecht)scheiding.

Onderwijs: Ik werk als orthopedagoog bij een stichting met drie, reguliere, basisscholen. Mijn taken lopen erg uiteen: van diagnostiek bij leerlingen tot leerkrachtbegeleiding en het coördineren van een Plusklas.

In twee rondes van 30 minuten kun je in gesprek gaan met de door jouw gekozen professionals. Deze avond is de perfecte mogelijkheid om je te oriënteren op het werkveld en misschien wel om kennis te maken met je toekomstige collega’s! Wie weet hebben ze handige tips voor je! ✅

Kun jij net als ons ook niet wachten, om op een informele, super leuke manier kennis te maken met de toekomst? Schrijf je dan vanavond om 19.00u in via de website! Na het ontvangen van de bevestigingsmail kun je jouw top 3 aan voorkeuren doorgeven. Op deze manier zal jouw inschrijving voltooid zijn. ✍️

De NVO praktijkavond is gratis voor leden en niet-leden.

Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl. Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan ook even een mailtje!