Skip to main content

Op donderdag 21 april organiseert Postelein samen met de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) een praktijkavond! Met nieuwe sprekers en diverse onderwerpen heb je op deze avond de mogelijkheid om vragen te stellen aan deskundigen uit het werkveld. De avond is gratis voor leden en niet-leden en locatie volgt nog! Inloop is vanaf 19.00 uur.

In twee rondes van 30 minuten kun je in gesprek gaan met de door jouw gekozen professionals. Een aantal ervaringsdeskundigen zullen meer vertellen over hun werk en praktijkervaringen. Grijp je kans om vragen af te vuren op toekomstige collega (ortho)pedagogen in de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de jeugdhulp en het onderwijs! Wie weet hebben ze handige tips voor je 🙂

Kun jij net als ons ook niet wachten, om op een informele, super leuke manier kennis te maken met de toekomst? Schrijf je dan vanavond in via deze link. Let op: de inschrijving opent om 18.00 uur ivm de inschrijving voor de PIB-lezing die om 19.00 uur opent.

Na het ontvangen van de bevestigingsmail kun je jouw top 3 aan voorkeuren voor de rondes doorgeven door op de mail te reageren. Op deze manier zal jouw inschrijving voltooid zijn. ✍️

 

Zit de activiteit vol, of wil je je als niet-lid inschrijven? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl.
Zorg er bij het inschrijven voor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je e-mailadres. Klopt de naam niet met het e-mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen.