Skip to main content
Activiteiten en nieuws

NVO Praktijkavond

By 19 februari 2019mei 2nd, 2022No Comments

De NVO praktijkavond is terug! Ook dit jaar organiseert Postelein samen met de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO) een praktijkavond in de Waagh. Dit jaar met nieuwe sprekers en diverse onderwerpen. Zo komen ervaringsdeskundigen uit de werkvelden Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Onderwijs en de Geestelijke Gezondheidszorg. In twee rondes van 40 minuten kun je in gesprek gaan met de door jouw gekozen professionals. Grijp je kans om vragen af te vuren op toekomstige collega’s. Wie weet hebben ze handige tips voor je! Kom dus allemaal naar DE avond om je te oriënteren op het werkveld en misschien een belangrijke stap te zetten naar een toekomstige carrière.
De avond begint in de Waagh om 19.15 uur. Ronde 1 duurt van 19.30 tot 20.10 uur. Ronde 2 duurt van 20.20 tot 21.00 uur.

Vanwege de tijd en gezelligheid is er ook de mogelijkheid om vanaf 17.30 uur te eten bij de Waagh voor maar € 12,95. Voor dit kleine prijsje ontvang je een drie-gangen Waaghhap én een drankje. De Waaghhap wordt ongeveer twee weken van tevoren bekend gemaakt! Ook is er na de praktijkavond ruimte voor een drankje tijdens de naborrel!

De NVO praktijkavond is gratis voor leden en € 1,00 voor niet-leden! Inschrijven kan vanaf 19:00u vanavond via deze link.