Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Het beste idee van Postelein is bekend ???? Dit jaar presenteren wij u (natuurlijk in coronastijl): een online bierproeverij! ???? Vanaf de bank kun je voor 4 euro genieten van drie overheerlijke speciaal biertjes. Hierbij krijg je uitleg over de biertjes van Tappers en ontvang je een proefglas. De activiteit zal online plaatsvinden op 30 juni om 20.00 uur, om hierbij ook de verjaardag van Postelein samen te vieren ????

Er zijn twee opties voor deelname:
1. Je doet mee vanuit Nijmegen: je betaalt € 4,00 en je kunt je bierpakketje in een bepaald tijdslot ophalen van 24 t/m 30 juni in Nijmegen (tijdslot en adres krijg je later via de mail te horen).

2. Je doet NIET mee vanuit Nijmegen, maar vanuit een andere plaats in Nederland: je betaalt dan € 1,50 voor de activiteit. Je mag dan zelf speciaal biertjes halen (op eigen kosten) en je ontvangt een tegoedbon ter waarde van € 7,50 van Tappers.

Heb je de posteleingezelligheid in combinatie met de speciaal biertjes gemist de afgelopen maanden? Schrijf je dan vanaf vanavond 19.00 uur in via de volgende link: https://postelein.nl/event/bierproeverij/ Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres.

Hopelijk zien we jullie dan!