Skip to main content

Online borrel: RAG reist rond!???

De hoogste tijd voor weer een borrel! Houd jij van partyspellen, escape rooms, en quizzen doe dan vooral mee aan dit uitdagende, spannende en grappige spel!! Deze keer kost het €2,00 (exclusief transactiekosten) om mee te kunnen doen aan de borrel, de gehele opbrengst gaat naar de goede doelen van de RAG week, namelijk: “Stichting De Hond Kan De Was Doen” en ” Right to Play”. Tijdens dit spel ga je in groepjes van twee tegen elkaar strijden. Je kan je natuurlijk ook alleen opgeven, dan word je gekoppeld aan iemand anders. Daarbij zijn er leuke prijzen te winnen dus nog een reden om mee te doen!

Blijf na de borrel vooral hangen, want een aantal commissieleden zullen opdrachten uitvoeren wanneer geld overgemaakt wordt voor bovenstaande goede doelen! Dit kan alleen maar een leuke avond worden!!

Vanavond om 19:00 gaat de inschrijving open via de website!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Nadat je bent ingeschreven kan je in tweetallen opgeven en doorgeven via de mail: postelein@pwo.ru.nl