Skip to main content

Klik hier om je vanaf dinsdag 4 mei 19.00 uur in te schrijven voor de borrel!

Het is alweer een tijdje geleden dat er pubquiz plaatsvond en daarom vond de Promotiecommissie het weer tijd voor een interactieve pubquiz! Deze keer nemen we jullie mee terug in de tijd met leuke vragen en opdrachten! Wees niet bang, het wordt echt geen saaie droge bedoeling zoals bij de geschiedenislessen op de basisschool en de middelbare school vroeger… Daarbij kunnen er mooie prijzen gewonnen worden, dus geef je snel op!!  Wij hebben er in ieder geval zin in, hopelijk jullie ook!!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Nadat je bent ingeschreven kan je in groepjes van drie opgeven en doorgeven via de mail: postelein@pwo.ru.nl Je kan je natuurlijk ook alleen opgeven dan plaatsen wij je samen met andere mensen die zich alleen hebben opgegeven in een groepje.

 

*We zijn ons ervan bewust dat de timing van de promotie van deze activiteit wellicht ongelukkig uitkomt gezien het vandaag dodenherdenking is. Het is echter niet de bedoeling geweest om respectloos over te komen. Activiteiten worden altijd twee weken voorafgaand aan de activiteit gepromoot, vandaar dat dit vandaag ook het geval is. In de toekomst zal hier beter op gelet worden.