Een hond als huisdier klinkt je bekend in de oren, maar wist je ook dat honden worden ingezet als hulphonden voor therapie bij kinderen? In het kader van de RAG-week zal er een lezing worden gegeven over de toepassing van hulphonden. De lezing zal gegeven worden door Candela Hüsgen. Zij doet onderzoek aan de Radboud Universiteit en werkt als therapeut met honden voor kinderen met gedragsproblemen bij Hulphond Nederland.

De lezing kost €1,- (exclusief transactiekosten) voor leden en niet-leden, de opbrengst gaat volledig naar het goede doel van de Rag-week Stichting De Hond Kan de Was Doen.

Vanaf vanavond 19:00 kun je je inschrijven via de website!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Ben je geen lid van Postelein maar zou je toch graag de lezing bij willen wonen? Stuur dan een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl!