Skip to main content

Borrel: Party & Po(stelein)!

De tentamens zijn weer voorbij, het nieuwe blok is begonnen en het is weer tijd voor een online borrel! Dit keer heeft de promotiecommissie een online Party & Co, ook wel Party & Po(stelein), bedacht. Geef je alleen of in een tweetal op als je goed bent in liedjes neuriën, verboden woord, tekenen, quizvragen beantwoorden, liplezen en uitbeelden!

Ook wordt deze avond de locatie van de studiereis bekend gemaakt door de studiereiscommissie! Nog een reden om op je op te geven voor deze activiteit dus! ? Ben er deze keer wel snel bij met inschrijven, want er zit bij deze activiteit helaas een limiet aan het aantal deelnemers. De inschrijving opent vanavond om 19.00 uur via de website!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Nadat je bent ingeschreven kan je je tweetal doorgeven via de mail: postelein@pwo.ru.nl Als er tweetallen zijn waar je graag tegen wilt strijden die avond mag je dit ook aan ons doorgeven via hetzelfde mailadres.