Skip to main content

In Weet Ik Veel nemen 300 studenten het op tegen 3 BN’ers in een spannende quiz. Heb jij wel eens voor de buis gezeten en gedacht: ik zou wel zo’n student in het publiek willen zijn? Dan is dit je kans! Vrijdag 6 maart gaan we met Postelein naar de opnames van Weet Ik Veel! Ben jij een echte quizzer en ben je wel benieuwd met welk rapportcijfer jij eindigt? Schrijf je dan vanavond om 19:00 uur in via de volgende link: https://postelein.nl/event/opnames-weet-ik-veel/ De activiteit kost €2,50 voor leden en €3,50 voor niet-leden. Alle inkomsten zullen naar de RAGweek (goede doelen) gaan. Is de activiteit vol? Schrijf je dan in voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar postelein@pwo.ru.nl

Let op! De activiteit zal een groot dagdeel in beslag nemen. We zullen vrijdag 6 maart aan het eind van de ochtend naar Amsterdam reizen en rond 9 uur ’s avonds weer terug in Nijmegen zijn. De (trein)reis is op eigen kosten. Op eigen gelegenheid reizen is ook mogelijk.
Let op! Je dient ingeschreven te staan bij een MBO, HBO of universitaire opleiding en moet een geldige studentenpas hebben.