Skip to main content

Ben jij geïnteresseerd in hoe het er aan toe gaat in een justitiële jeugdinrichting?

Kom dan op 29 september om 19.30 uur naar de fysieke lezing van Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) de Hunnerberg! Ton Theunisse, Manager Opvoeding en Behandeling bij de Hunnerberg zal iets vertellen over de doelgroep, de behandelingen en enkele ervaringsverhalen delen. Ben jij nu benieuwd naar een justitiële jeugdinrichting, kom dan zeker naar de lezing. Ton kan hier gepassioneerd over vertellen en je mag al je vragen stellen.

De lezing zal plaatsvinden op de universiteit. In verband met de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mochten er meer plekken beschikbaar komen dan zal dit tijdig gecommuniceerd worden. Vanaf vanavond 19.00 uur opent de inschrijving voor de lezing via deze link.

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!