Kom op woensdag 2 februari om 19.30 uur naar de interessante lezing van Maatwerk bij Verlies! Op deze avond wordt je meegenomen in de wereld van rouwverwerking bij kinderen. De inloop is vanaf 19.15 uur en de lezing begint om 19.30 uur.

Vanaf vanavond 19.00 uur opent de inschrijving voor de lezing via deze link!

De lezing zal in hybride vorm plaatsvinden: als je je in hebt geschreven via de website kun je naar zaal MM 00.035 komen voor de lezing. Mocht je het liever online bij willen wonen, kun je een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl voor de link!

Zit de activiteit vol, of wil je je als niet-lid inschrijven? Stuur dan ook even een mailtje.

Zorg er bij het inschrijven voor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je e-mailadres. Klopt de naam niet met het e-mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om diens gegevens in te vullen.

Bij deelname aan deze activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de op dat moment geldende coronamaatregelen en dat je akkoord gaat met het Coronaprotocol, dat te vinden is op de website. Hopelijk tot dan!