Kom op donderdag 11 november om 12.30 uur naar de fysieke lezing van Yes We Can Clinics! Ook wel bekend van videoland: De jeugdkliniek: Als niets meer werkt. Tijdens de lezing zullen meerdere sprekers aan bod komen die vertellen over Yes We Can Clinics zelf en ook zullen ze enkele ervaringsverhalen delen.
De lezing zal plaatsvinden op de universiteit, inloop is vanaf 12.15 uur en de lezing begint om 12.30 uur en eindigt om 13.30 uur.  Vanaf vanavond 19.00 uur opent de inschrijving voor de lezing via deze link.

Is het maximumaantal deelnemers van de activiteit overschreden, maar zou je graag een plekje willen bemachtigen op de reservelijst? Stuur dan even een mailtje naar postelein@pwo.ru.nl. Indien je geen lid bent van Postelein maar je wel graag deel zou willen nemen aan de activiteit, kun je ook even een mailtje sturen. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voor niet-leden gaan!

Zorg ervoor dat je op het bovenste balkje je voor- en achternaam zet en op het onderste balkje je mailadres. Klopt de naam niet met het mailadres, is je inschrijving ongeldig. Wil je een ticket voor een vriend of vriendin bemachtigen, dan is het belangrijk om zijn/haar gegevens in te vullen. Bij deelname aan de activiteit wordt verwacht dat je je houdt aan de coronamaatregelen en je akkoord gaat met het coronaprotocol. Hopelijk tot dan!