Skip to main content

Het is tijd om het Beste Idee van Postelein ten uitvoering te brengen: een Postelein Picknick! Vrijdag 9 juli kunnen jullie in het Limospark genieten van een heerlijke picknick met onder andere sapjes, fruit, iets te snoepen en niet te vergeten: broodjes van Bakker Bart ?

Er zal een inloop zijn vanaf 12:00 uur in verschillende tijdssloten en de eindtijd mag je zelf bepalen! De activiteit kost maximaal €3,50 voor leden en €10 voor niet-leden. De betaling van deze activiteit vindt plaats op de activiteit, bij inschrijving hoef je dus nog niet meteen te betalen. Nadat je je hebt ingeschreven, kun je via de mail je dieetwensen aangeven en met wie je samen wilt picknicken. Je schrijft je dus allebei in, geeft je tweetal door en deelt het mandje met z’n tweeën. Je kunt je ook alleen opgeven, dan kijken we even hoe we dat gaan regelen met het mandje! Bij inschrijving ga je akkoord met het coronaprotocol.

Let op! De inschrijving gaat niet zoals normaal gesproken vanavond open! Blok de datum dus vast in je agenda, zoek iemand waarmee je je in wilt schrijven en doe dit volgende week vrijdag 25 juni om 19:00 uur. Schrijf je dan in via deze link. In de loop van de week zullen er zeker nog reminders geplaatst worden!

Mocht de inschrijving vol zijn, schrijf je dan in voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar postelein@pwo.ru.nl! Als je geen lid bent van Postelein, maar ook naar de activiteit wil dan moet je ook even een mailtje sturen naar postelein@pwo.ru.nl. Let hierbij op dat leden op de reservelijst voorrang hebben op niet-leden.

Hopelijk zien we jou om samen de vakantie in te luiden ?