Skip to main content

Het is bijna zo ver, de poolparty is al om de hoek! Heb jij zin in een spetterend feest? Of wil jij de discozwemfeestjes van vroeger groter overdoen? Op donderdag 20 april wordt Sportfondsenbad Nijmegen-west omgetoverd in een waar zwemparadijs waar we gaan zwemmen en feesten met CognAC, Thalia, Umoja en Den GWS! Er zal natuurlijk een dj aanwezig zijn en er zullen ook heerlijke drankjes aanwezig zijn. 

Maandag 10 april zal de ticketverkoop openen om 19.00 uur. Tickets zullen € 11,00 kosten. De poolparty is alleen toegankelijk voor leden.

Tijdens het evenement gaan de deuren open om 20:15 uur en je moet voor 21:15 uur binnen zijn, anders sta je voor een dichte deur! Vergeet niet een euromunt mee te nemen zodat je je spullen in een kluisje kunt leggen. Zorg er ook voor dat je nuchter aan komt, anders wordt je de toegang geweigerd door het zwembad.

Verdere informatie staan in de onderstaande algemene voorwaarden. 

Je kan je maandagavond om 19.00 uur inschrijven via deze link. Zijn de kaarten uitverkocht? Weest niet getreurd! je kan een mail sturen naar postelein@pwo.ru.nl voor een plekje op de reservelijst en wie weet worden er nog extra kaarten voor ons beschikbaar gesteld!

Liefs,

CognAC, Thalia, Umoja, Den GWS en Postelein

Algemene voorwaarden poolparty voor deelnemers