HELP! HELP! SOS! SOS! Dit is GEEN oefening! Herhaling: dit is GEEN oefening!

Enkele geliefde figuren binnen Postelein zijn spoorloos vermist! De Postelein Actief-commissie en het bestuur hebben samen al overal gezocht, maar de situatie biedt nog geen perspectief. De vooruitzichten lijken negatief, schieten jullie ons te hulp?

Vrijdag 2 april is het zover! Deze middag rekenen de Postelein Actief-commissie en het bestuur op jullie steun in dit lopende onderzoek. Er zal beroep gedaan worden op jullie detectivekwaliteiten, dus zorg dat je je vergrootglas en je inner-Sherlock Holmes paraat hebt…

Het onderzoek wordt (ivm coronamaatregelen) gedaan in duo’s. Trek je beste detectivemaatje dus uit z’n luie stoel en geef je samen op voor deze uiterst belangrijke operatie! Natuurlijk is het ook helemaal goed als je je liever alleen voor deze missie wil opgeven. Dan regelen wij een detectivemaatje voor jou!

Om groepsvorming te voorkomen zal ieder duo op een ander tijdstip starten. Voor één duo zal de activiteit ongeveer 2 uur duren. Hiervoor zal tegen die tijd een tijdschema gestuurd worden. Overige informatie (tijden, teamindeling, voorinfo etc.) volgt later via de mail. Uiteraard zullen gedurende de activiteit overige coronamaatregelen ook door iedereen in acht worden genomen. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM. De inschrijving opent vanavond om 19.00 uur via de website!

Hopelijk tot dan!